Over ons

Helpmeuitdeschulden.nl is een snelle en effectieve schuldhulpverlener voor ondernemers, MKB’ers en ZZP’ers. Wij richten ons op een pragmatische aanpak van de problematiek zonder de leefbaarheid voor u en uw gezin uit het oog te verliezen.

Met 0 jaar expertise
en 0 medewerkers

staan we iedere dag voor u klaar!

Wij geloven in maatwerk

Wij richten ons vooral op z.g. minnelijke trajecten. Dit betekent een schuldhulptraject waarbij we in goed overleg met schuldeisers tot redelijke oplossingen weten te komen zonder dat u hiervoor gebruik hoeft te maken van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) of faillissement.

Wij werken landelijk vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Zeewolde. Onze moderne webmeeting-software stelt ons tevens in staat om eenvoudig met uw te communiceren vanuit het hele land.

Wij geloven sterk in maatwerkoplossingen die gericht zijn op de lange termijn.

Ondernemers en ZZP'ers

Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar hulp dat zijn veel van de gebruikelijke kanalen voor u onbereikbaar. Termen als “ondernemers risico” vliegen u om de oren en uiteindelijk staat u er vaak alleen voor. Ook de bestaande boekhouder of accountant biedt meestal geen oplossing. In veel gevallen is hij een van de schuldeisers of hij heeft te weinig kennis en ervaring op het gebied van schuldhulpverlening om u goed bij te kunnen staan. Wanneer u vervolgens aanklopt bij een professionele zakelijke schuldhulpverlener dan krijgt u vaak tarieven voorgeschotelt van enkele duizenden euro’s. Dit laatste is niet onze werkwijze.

Start vandaag

Ja, ik wil direct hulp!

Helpmijuitdeschulden.nl

All Rights Reserved © 2020 - Onderdeel van Entrpnr Group B.V